Subaru autocross justy: starten zonder kabelboom en sleutelcontakt

Bouwjaar: 1989

We hebben een subaru justy 3cil 1200cc carbu ( met kat !!!!!)
we zouden er met gaan crossen op een plaatselijke cross
Nu willen we die kabelboom kwijt
Wat moet er nu allemaal stoom krijgen ? starter ? bobine ? carbu ? enz ?
Heeft iemand een schematje voor het starten enkel met batterijsleutel en startknopje ? Of tips?

Bij voorbaat dank

Bruno

br uno1

Geplaatst door br uno1 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Justy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Deltion College (0), 19 jaar geleden

Jew il dus de hele kabelboom vervangen.
Dan moet je ten eerste via een schakelaar de bobine van stroom voorzien. Dat moet via een schakelaar want als de motor niet draait mag er geen stroom op staan. De stroom die je via die schakelaar schakeld moet je ook via een laadstroomcontrolelampje aansluiten op de d+ aansluiting van de dynamo.Dat is de kleine aansluiting op de dynamo. Om te starten moet je een spanning aansluiten op de startmotor. Doe dit via een drukschakelaar en sluit de draad aan op het startrelais wat op de startmotor bevestigt zit. Ik denk niet dat je carburateur moet worden voorzien van spanning maar het zou kunnen in verband met de choke leg deze dan ook via de eerste schakelaar aan spanning. Ik zou het eerst eens zonder proberen. Waarschijnlijk beschikt de justy nog over een mechanische brandstofpomp. Zo niet dan moet je deze ook via de eerste schakelaar van spanning voorzien.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Justy of stel zelf een nieuwe vraag.