Subaru Justy : Uitbouwen radio subaru justy

Beste allemaal,

Ik heb me een subaru justy gekocht met helaas een bagger geluid, nu wou ik nieuwe boxen plaatsen maar ik kom er maar niet achter hoe ik de radio demonteer... iemand een idee? Het gaat om de radio op de foto..

BVD!

Ger roolvink

Geplaatst door Ger roolvink (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Justy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Ger roolvink (0), 4 jaar geleden

Om deze dus 😊

Hans4040 (305) PRO, 4 jaar geleden

Om andere boxen (speakers) te plaatsen hoef je de radio niet uit te bouwen...

Ger roolvink (0), 4 jaar geleden

Hoi Hans dank voor je reactie.
Op het moment zitten alleen voren speakers en ik wil achter op de hoedenplank ook plaatsen, hier zitten origineel geen speakers dus ik moet zelf de bedrading trekken.
Gr. Ger

kaleido 1 (1585) PRO, 4 jaar geleden

grote kans dat dat niet kan , zitten geen extra aansluitingen op deze radio vermoed ik.
Om de radio er uit te krijgen moet de omlijsting er eerst af , te beginnen met het onderste paneel van de kachel.

    Zou wel moeten kunnen, de radio heeft namelijk fader, tevens word dezelfde auto met dezelfde radio ook geleverd met 4 speakers.
    Als ik de verwarmingsknoppen er af trek dan zitten daar schroeven onder, alleen kom ik echt niet verder, geen tutorials te vinden en nergens beweging in te krijgen of iets te vinden waar ik een begin kan maken. Bedankt voor je reactie! - Ger roolvink (0), 4 jaar geleden

kaleido 1 (1585) PRO, 4 jaar geleden

Schroeven moeten los , soms is gepast geweld noodzakelijk ivm dat panelen vast zitten met klik klemmetjes.

    Dank voor het meedenken, ik heb voor een andere oplossing gekozen.. ik had al over geprobeerd de behuizing los te trekken maar dat gaat niet.. ik denk dat het dashboard er uit moet om verder te komen.. - Ger roolvink (0), 4 jaar geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door Ger roolvink (0), 4 jaar geleden

Opgelost! Ik heb de voorspeakers uitgebouwd en van daar draden naar achter getrokken. Nu heb ik helaas voren geen geluid maar wel betere speakers achter..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Justy of stel zelf een nieuwe vraag.