Subaru Vivio GLI ECVT: Verhoogd stationair

Bouwjaar: 1993

Ik heb mijn vrouw een vivio GLI uit 1993 gekocht met ECHTE 49.000km , nu blijft ook na warme start de motor verhoogd stationair draaien. als je dan ff 1x gas geeft loopt ie goed.totdat je begint met rijden en dan blijft ie soms nog verhoogd draaien.

Wie weet waar ik naar moet kijken?

Andre.L

Geplaatst door Andre.L (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Vivio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Andre.L (0), 18 jaar geleden

Volgens mij komt dit vanuit de automaatbak, ik heb dit probleem alleen als ik hem in de versnelling zet en gas geef. Staat ie neutraal dan is er geen probleem. Wie weet de oplossing of kan me verder op weg helpen.

Andre.L (0), 18 jaar geleden

Heb ondertussen ontdekt dat er linksonder in de auto 2 connectors loshangen. Eentje is groen en de ander is zwart, ze zitten kort bij elkaar. Als ik deze insteek en je zet de auto op kontakt dan hoor je geklik van 2 senors onder de motorkap. Verder gaat dan ook na start het lampje van motor check branden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Vivio of stel zelf een nieuwe vraag.