Subaru Justy: Versnellingsbak en airco

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Het schakelen gaat vaak nogal stroef. Soms krijg ik hem niet in de achteruit of in een zonder eerst een paar keer heen en weer te schakelen of op de koppeling de auto een stukje te verplaatsen. Volgens de garage lag dit aan het type versnellingsbak. Maar ik kom dit nergens tegen op internet en ik neem aan dat meer mensen zich hier aan storen. Waar ligt dit aan en wat is er eventueel aan te doen?

De airco doet het overigens ook niet heel erg goed. Ik krijg het nauwelijks koel in de auto en ontwasemen lukt ook niet (ook niet na een ritje van 10km). Bij de middelste uitblaasopening is de lucht redelijk koud, aan de zijkanten lauw. Moet ik hiermee leren leven of waar kan dit probleem aan liggen?

jvhaaren

Geplaatst door jvhaaren (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Justy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Kun je wel goed schakelen als de motor UIT staat? Zo ja, dan komt de koppeling niet goed vrij.

2009 is gewoon garantie. Ik weet niet of de garage waar je kwam een dealer is, maar ik zou naar een (andere) dealer gaan.

jvhaaren (0), 13 jaar geleden

Ik heb het net geprobeerd en de auto schakelt ook slecht als de motor uit staat.

Ik zal hem een dezer dagen weer naar de dealer brengen. Als het niet wordt opgelost ga ik voor een 2nd opinion naar een andere dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Justy of stel zelf een nieuwe vraag.