Suzuki Jimny 2005: dashboard lichten 3 stuks lichten op bij gas geven

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1500

als ik een helling of op de weg in 4e of 5e versnelling gas geef lichten 3 lampjes op;: voorverwarming,electrische storing (dat is dat rechthoekje met zigzag streep in) en rood motorblokje.
juist gekocht en auto rijd voor de rest normaal. gisteren dus gewoon stilgevallen op een helling op de weg !! na enkele minuten terug gestart en nu durf ik er niet meer mee te rijden en kan niemand bereiken hier (Hongarije)

linneke

Geplaatst door linneke (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Jimny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Highway (105) PRO, 1 jaar geleden

lijkt op stroom uit val slechte massa of accu

linneke (0), 1 jaar geleden

Accu uitgemeten en alternator. Die waren goed..... Tja

Highway (105) PRO, 1 jaar geleden

kun je er een goede startkabel er op zetten op de motor en op de massa van de accu en als het uitvalt voelen of ergens kabels warm zijn. warmte is weerstand. belast het eens door alle verbruikers aan staan wat er dan gebeurd.

linneke (0), 1 jaar geleden

Dank u ik geef het door 👍

    Is uitgelezen zou dieselpomp en /of injectoren kunnen zijn. Moet nagekeken worden - linneke (0), 1 jaar geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door linneke (0), 1 jaar geleden

het blijkt een injector te zijn en is nu onder garantie in de garage voor herstelling. hopelijk valt het nog goed mee ; motor was volledig gereviseerd dus er moet iets fout gelopen zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Jimny of stel zelf een nieuwe vraag.