Suzuki Baleno: Elektrische spiegels werken niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Moet een Baleno afleveren maar beide spiegels doen het niet. Ik meet wel uitgaande spanningen op schakelaar en er komen ook wel signalen op de spiegels aan. Gaan deze spiegels vaak kapot? Heeft iemand toevallig een schema?

René

garageburgwal

Geplaatst door garageburgwal (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

Is de massa op de spiegels (motortjes) goed?
En kijk ook even naar de bedrading waar deze door de deursteil gaat.

mvg,
Hans.

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Is 'n bekend probleem. Vervangen is de enige optie waarschijnlijk. Je zou nog even kunnen navragen of er nog iets van coulance op zit. Motortjes gaan allemaal vastzitten.

Gr.

V8NUT (0), 17 jaar geleden

ik had hetzelfde...gewoon andere op de sloop gehaald. Kostten mij €20,00 per stuk. Doen het prima en 5 min werk per kant om te vervangen. Sommige slopen vragen overigens wel een stukkie meer, maar das een kwestie van onderhandelen denk ik. Ik ga in ieder geval geen € 50.00 betalen voor een onderdeel van bijna 10 jaar oud....

garageburgwal (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik denk dat jij die van een oud type bedoelt maar ik heb ook gebruikten besteld..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.