Suzuki Carry 1999: Inhouden/stotteren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: G13BB

Deze Suzuki Carry heeft als klacht dat de auto af en toe heel erg inhoudt/stottert, vooral bij belasting (accelereren of optrekken uit een lage versnelling). Je kan zomaar een week rijden zonder klachten, en dan ineens begint het weer. We hebben al bougies vervangen, de DIS-bobines, katalysator was al eens vervangen en geeft goede meetwaarden met een viergas meting. Nadat ik er al een aantal keren mee heb gereden (zonder de klacht te hebben) hebben we op aanraden van de dealer de bobines nu dus vervangen, maar dat geeft dus helaas geen verbetering. De klant gaf verder nog aan soms een tik te horen op het moment dat het stotteren optreedt, dit heb ik nog niet gehoord maar doet mij denken aan een systeemrelais dat misschien niet goed werkt??

Ik ben benieuwd of er nog andere meningen of oplossingen zijn via dit forum, zodat ik mijn klant weer een beetje blij kan maken (ondanks de rekening voor de dure bobines!)

groeten Nico.

ernst2884

Geplaatst door ernst2884 (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Carry? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Robbrez (0), 16 jaar geleden

Hallo nico,
Ik heb zelf een swift 1.3 gs en die wilde slecht starten en liep ook niet echt soepeltjes .
vaak inhouden na terugschakelen en stotteren.
Nu heb ik er eens een fles Wynns injection cleaner ingegooid voor het tanken en ik moet zeggen helemaal geweldig!
voorheen slecht starten en tijd op drie poten lopen , maar dat is nu allemaal verleden tijd.
de soez loopt weer als een zonnetje.
TIP: vervang eerst je brandstoffilter eens en voeg dan deze aditive toe.
sucses
groet rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Carry of stel zelf een nieuwe vraag.