Suzuki Samurai 1993: losse warme lucht slang

Bouwjaar: 1993

De slang waardoor de warme lucht naar het luchtfilterhuis gaat zit bij het uitlaatspruitstuk los.

Volgens mij ontbreekt hier bij ij iets om hem op een degelijke manier vast te zetten, weet iemand hoe deze slang vast hoort te zitten of weet iemand een duidelijke foto op internet te vinden.

Ik hoor het graag


Groeten Bert.

bert1155

Geplaatst door bert1155 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Samurai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mussotje (0) PRO, 18 jaar geleden

Bert, bedoel je de geribbelde profiel slang met aluminium aan de binnenkant?? Een beetje stugge kartonachtig aanvoelend ding ??
Deze zitten over het algemeen stomweg over een opstaand pijpje geschoven zonder een klem oid.
Rene

bert1155 (0), 18 jaar geleden

Die bedoel ik inderdaad, maar bij mij zit er maar een heel kort pijpje op het hitteschildje boven het uitlaatspruitstuk, daar blijft de slang niet op hangen, er zit ook al een schroefje in gedraaid, maar die is inmiddels uit de pijp gescheurd.

Groeten Bert

Mussotje (0) PRO, 18 jaar geleden

Bert, je kunt proberen er een slangeklem omheen te zetten, maar niet al te supervast aandraaien want anders sneuvelt dat korte pijpje. Door de temperaturen bij de uitlaat wordt dit materiaal wat broos.
Rene

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Samurai of stel zelf een nieuwe vraag.