Suzuki Wagon R: Proefrit Wagon R uit 5e versnelling blijft die haken

Bouwjaar: 1999

Ik heb vandaag een mooie 99er wagon R proefgereden. Wat me opviel was dat 3 keer nadat ik m uit de 5e versnelling haalde, de pook bleef haken in het midden. Ik kon m niet richting 1 en 2 halen. Als ik m dan in zijn 4e stop dan gaat het wel, of ik moet moest erg veel schudden. De verkoper zegt dat dit door het stilstaan komt.
Heeft iemand hier ervaring mee?
Overigens zou ik willen weten of er een distributie riem op zit of een ketting. In de boekjes kon ik niet vinden dat de riem vervangen was.
Zijn er verder nog ervaringen met deze auto, dingen waar ik op moet letten.
Alvast mijn dank.

Hop

Geplaatst door Hop (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hop (0), 18 jaar geleden

Ik heb gebeld met Suzuki dealer. Hij heeft een check gedaan in een bestand van hun waar problemen in staan die bekend zijn onder de dealers. Het schijn aan 3 dingen te liggen en is dus bekend. Of de kabel, of (ik weet de naam niet, maar iets wat nog goed te vervangen was) Of iets in de versnellingsbak als de andere 2 dingen dus niet zouden helpen en dat is dus echt een dure aangelegenheid. Ik heb besloten om de auto maar niet te kopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.