Suzuki Samurai: Remmen

Bouwjaar: 1992

Hallo, tijdens het rijden loopt mijn linkervoorrem soms, spontaan, aan. Ik merk dit daardat mijn stuur gaat trekken. Na een paar keer remmen, normaal remgedrag, remtde auto weer normaal. Soms bij het weg rijden voel ik dat de auto vast staat. Na een aantal kilometers is het weer weg. Kort om, soms tijdens het rijden en soms als de auto stil staat blokerd de linkerrem
Voorremmen +/- 2 maanden geleden vervangen.

Tijdens APK keuring had de auto een remverschil, links op rechts van 44%.

Groet Rene

Geplaatst door

Rene9517 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Als je remcilnders voor ook zijn vervangen of gereviseerd zit het in de remslang.Vooral bij de spaanse versies(je kan dit zien aan het chassis nr als dit met VSE begint is het een spaanse produktie)gebeurt dit weleens.Als je voor rem vastzit moet je even de ontluchtingsnippel los draaien als daarna de rem los is zit het in de slang.

vitara 0
badge

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Samurai of stel zelf een nieuwe vraag.