Suzuki Baleno: Startproblemen en meer bij Suzuki Baleno op G3

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Hallo allemaal,

Ik heb eigenlijk meer dan 1 probleem met mijn Baleno op G3 die ik nu ongeveer een week heb.

1. Slecht starten als de motor even gelopen heeft, meestal na een paar minuten doet ie het ineens weer. Ook sputtert en slaat de motor af af bij overgang van benzine naar gas. Tevens als hij start hoor ik een sterk piepgeluid onder de motorkap vandaan komen. De riemen zijn vervangen! Wat kan dit zijn??

2. Tijdens het rijden in de 5e versnelling bij 100 km p/u lijkt het of de druk wegvalt. Hij wil dan niet boven de 100 uitkomen ook al is het gas helemaal intrapt. Weet iemand wat dit kan zijn??

3. De versnellingsbak klinkt vrij hol in zijn vrij en in de 5e versnelling hoor je een licht piepgeluid. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

4. De koppeling is vrij licht, makkelijk in te drukken. Is dit een probleem of hoort dit bij Suzuki's??

Ik weet dat ik een hoop vragen stel, maar wellicht is er iemand onder jullie die meer ervaring met Suzuki Baleno's heeft als deze leek hier.

Ik ben alvast zeer erkentelijk voor jullie antwoorden/adviezen enz....

Baleno1997

Geplaatst door Baleno1997 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

aijelt (0), 16 jaar geleden

Hoi Baleno1997,

Zijn de problemen ooit opgelost en zo ja hoe? ´k Heb ook een Baleno met warme start problemen en weet niet precies waar te beginnen.

cjavham (0), 16 jaar geleden

slechte starten kan zijn dat de weerstand van bougie kabels te hoog is en daar door geen krachtige vonk geeft de weerstand loopt op naar mate de motor langer loopt , koud geeft het meestal geen probleem maar warm wel
hoop dat je er wat aan hebt.

akin (0), 16 jaar geleden

probleem is iac klep baleno heeft er last van vervangen iac klep

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.