Suzuki Wagon R: Suzuki Wagon centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Hallo beste forumvrienden,

Ik heb een Suzuki Wagon met centrale deurvergrendeling waar ik een setje van Waeco in wil bouwen om de auto op afstand te openen en te sluiten.
Voor het openen van alle deuren moet je twee keer de sleutel van het slot aan de bestuurderskant openen, dus twee pulsen.
Voor sluiten is het gewoon 'standaard'. De servo's zijn massa geschakeld dus draad x met massa verbinden is open en draad y met massa verbinden is sluiten.
Ik krijg het niet voor elkaar met het schema van Waeco; als ik tig keer druk op openen gaat de auto wel een keer open, druk ik tig keer op sluiten gaat ie ook wel een keer dicht, maar enige logica zit er niet in. Ik heb het spul wel dertig keer nagemeten ook maar ten einde raad maar alles opgeborgen.

heeft iemand toevallig ervaring met deze auto / Waeco set?


Hartelijk dank voor jullie meedenkwerk.

vegadesigns

Geplaatst door vegadesigns (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

eddyarc (0), 11 jaar geleden

heb je geen schema van dit setje? zet het er op dan kunnen we je helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.