Suzuki Grand Vitara: vitara slaat af tijden het rijden!!

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb het volgende probleem,

Ik heb sinds een aantal weken last van het afslaan van mijn auto tijdens het rijden,
begint te stotteren en slaat uit "check engine" vervolgens krijg je de auto niet meer gestart.
Wanneer je deze +/- 20 min laat "afkoelen" rijdt hij vervolgens weer verder.
Hij vertoont deze problemen tijdens verschillende omstandigheden, wanneer ik ergens moet stoppen (wanneer ik afrem), als ik te lange tijd stil sta (bijv. voor het stoplicht) en wanneer ik langzaam rijdt (bijv. file rijden). Eerst had de auto dit alleen wanneer hij langere tijd had gereden en ik dan ergens bijv. bij een benzinepomp stopte en vervolgens de auto weer ging starten, dan liet hij me staan. Maar het wordt nu op steeds kortere afstanden en steeds vaker, het is levensgevaarlijk. En is al door verschillende auto monteurs na gegekeken en ze kunnen tot op heden nog niets vinden.
Dus wie o wie weer hiervan de oorzaak, of de mogelijke oorzaak? Want nu is het al die tijd nog goed gegaan maar de volgende keer gebeurt het misschien wel wanneer ik op de snelweg of op een drukke weg rijdt en dan knalt er iemand achter op me en dan ben ik verder van huis!

sabined1988

Geplaatst door sabined1988 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

michellevitara (0), 14 jaar geleden

Hoi Sabine,

Bij mij was het de nokkenaspositiesensor!!! Ben helemaal van het probeem af gelukkig.
Denk dat je dat ook maar moet proberen. Succes ermee!!! groetjes michelle

Je kan me mailen op michelleboverhoff@hotmail. com als je nog vragen hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.