Toyota Starlet 1987: 4efte swap valt weg bij druk

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1E, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 40

Goeiemiddag,
Ik heb een probleem met mijn starletje. Het nieuwe blok is helemaal ingebouwd en afgesteld maar hij verliest zijn vermogen bij 3000 a 4000 toeren. Nu heeft mijn garage me doorverwezen naar een chiptuning bedrijf om dit op te lossen maar zou dat hier aan liggen? De ecu en het blok heb ik samen gekocht en laten inbouwen door Hulskes. Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Henri Foekema

Henri Foekema

Geplaatst door Henri Foekema (80) , lid sinds 1 maand geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kaleido 1 (2310) PRO, 1 maand geleden

Denk niet dat het aan de computer ligt.
Is er al iets gemeten bv brandstofdruk.

    Nee nog niet, zou het aan de brandstofpomp kunnen liggen? Deze komt uit een p9 1.3 - Henri Foekema (80), 1 maand geleden

kaleido 1 (2310) PRO, 1 maand geleden

Meten is weten.
Als je onder de 3000 toeren blijft is er dan totaal geen probleem ?
Uitlaat zit niet deels verstopt ?
Er is genoeg te onderzoeken voordat een chiptuner er naar zou moeten kijken.

    Ja alleen als ik mijn gas los laat en minder geef begint hij weer te trekken. Er zit net een nieuwe uitlaat onder dus dat lijkt me sterk - Henri Foekema (80), 1 maand geleden

kaleido 1 (2310) PRO, 1 maand geleden

We proberen ook maar mee te denken.

    Het was niet aanvallend bedoelt :) ben allang blij dat ik hulp krijg - Henri Foekema (80), 1 maand geleden

harry4203 (755) PRO, 1 maand geleden

Hing er al zo'n aangepaste motor in, of komt dit probleem nu tevoorschijn na ombouwen? Ik weet niet of dat hier van toepassing is, maar ik heb vroeger wel eens een zwaardere motor in een opel gehangen, waarbij je ook bv de benzineleiding moest vervangen omdat deze een andere diameter had.(brandstoftekort)

    Ik heb hem er in laten zetten, het probleem is sind het inbouwen. Bij de ombouwing is er de benzinetank en leidingen van een P9 1.3 ingezet. - Henri Foekema (80), 1 maand geleden

kaleido 1 (2310) PRO, 1 maand geleden

Zit niet ergens een knik in de leiding , ?

Henri Foekema (80), 1 maand geleden

Goeiemiddag mensen,
Mijn oude pomp geeft dus 80LPH en een glanza/gt turbo pomp zou 255LPH doen. Dus ik heb deze nu besteld hopelijk lost dit het probleem op.

kaleido 1 (2310) PRO, 1 maand geleden

We horen het wel.

Henri Foekema (80), 1 maand geleden

De nieuwe pomp zit erin en hij trekt nu redelijk lekker door, alleen reageert ie nu slecht op een zachte voet (stoten, teveel gas of geen).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.