Toyota Rav4: aankoop probleem

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000

hallo ik heb niet zo zeer een technisch probleem. Ik wil een Toyota RAV4 4wd kopen. Er staan er genoeg op het internet. Er zijn meer 2 wheel drives te koop dan 4x4. De 2 wheel drives zijn goedkoper. Mij wordt geadviseerd dat een 4WD beter rijdt veiliger is en meer grip heeft. Ik zal zelden het terrein in gaan. Bouwjaar vanaf 2010 tot 2011 is een optie. Na 2013 nieuwe model en een stuk duurder. Hij iemand ervaring met een 2wd en 4wd. Alvast bedankt voor het antwoord
Aad

bleuso

Geplaatst door bleuso (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Een op twee wielen aangedreven auto heeft behoorlijk wat voordelen . De aanschafprijs is meestal lager, net als de onderhoudskosten. Ook het brandstofverbruik zal gunstiger zijn.
Bij een 4 wiel drive kun je meestal de 4WD in of uitschakelen. In lastig begaanbaar terrein of op een steile helling heb je met 4 wielen 2 keer zoveel grip als met 2 aangedreven wielen. Dus je raakt minder snel je grip kwijt als het ktitiek wordt. Dit geldt alleen maar bij het omhoog rijden op een steile helling. Omlaag heeft de 4WD geen voordeel.

Account-beheer (0) PRO, 5 jaar geleden

Problemcar.nl houd zich voornamelijk bezig met het oplossen van technische problemen.
Om eigenschappen van voertuigen te bespreken zijn er een tal van mediums te vinden waar je antwoord zult vinden op al uw vragen.

Natuurlijk willen we u best een stukje op weg helpen:

www.autoweek.nl www.autozine.nl

Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Account Beheer
Problemcar

Hans4040 (290) PRO, 5 jaar geleden

In pricipe geven wij op dit forum geen advies over aankopen, maar kijk hier even: https://www.autozine.nl/toyota/rav4-2006...

bleuso (0), 5 jaar geleden

oké helder bedankt voor de link

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.