Toyota Prius: Achterklepslot probleem Prius 2

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

Goedemiddag heren,

Even een vraagje over een Prius, deze Business Edition met keyless entry wil soms niet op slot, zowel met de AB als met het knopje op het deurslot. Er klinkt een piep wanneer de auto op slot moet gaan en op het dashboard knippert het lampje dat er een deur niet goed dicht zit.

Alles zit echter goed dicht. Even de achterklep open en dicht (soms een paar keer) en de Prius is weer af te sluiten.

Ik heb het slot al ingespoten met WD40 en schoongemaakt maar laatst was de hulpaccu leeg waarschijnlijk doordat de melding deur open aanbleef (en misschien ook wel binnenverlichting)

Ook kan ik soms de deuren gewoon afsluiten, lichtje geopende portieren is uit, na een uurtje kom ik bij de auto en brandt doch dat lichtje op het display.

Achterklepslot defect of iets anders ?

Alvast bedankt.

Groet Paul

paulmichiel

Geplaatst door paulmichiel (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Prius? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

paulmichiel (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb het slot eruit gehaald, ruim ingespoten met wd40 en de stekkerverbinding schoongemaakt. Hopelijk blijft de storing weg.

Groet Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Prius of stel zelf een nieuwe vraag.