Toyota RAV4 2016: Achteruitrijcamera: lijnen weg

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 3ZR, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 112

Sinds afgelopen dinsdag zie ik op de achteruitrijcamera de gele lijnen niet meer (dat zijn de lijn die de geschatte route van de auto aangeven en dus verschuiven als je het stuur draait). De blauwe lijnen (de grootte van de auto) zie ik wel.
Op de monitor lijkt het alsof ik onderin de hoeken nog wel een "restje" van de gele lijnen zie. De instelling voor de weergave van de lijnen staat goed; als ik die wijzig wijzigt ook de weergave, alleen de gele lijnen krijg ik niet terug.

Iemand enig idee wat de oorzaak kan zijn ?

WillyAS

Geplaatst door WillyAS , lid sinds 11 maanden geleden

1 Reactie

WillyAS, 11 maanden geleden

Helaas, niemand die het weet. Inmiddels heeft het euvel zichzelf spontaan verholpen, na mij een week te hebben geplaagd. Geen idee wat de oorzaak van eht ontstaan en het weer weg gaan van het euvel is.
Toyota had er zo geen antwoord op en toen ik tijd had om naar de garage te gaan was het euvel over.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.