Toyota Corolla Wagon 2006: airbagmodule

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 3ZZ-FE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

na aanrijding moet airbagmodule vervangen worden,waar moet ik op letten als ik een gebruikte bestel op onderdelenlijn bijvoorbeeld serienr of typenr of iets andersbij voorbaat dank voor uw reactie,bert

bertvanosta

Geplaatst door bertvanosta (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1355) PRO, 3 jaar geleden

Is de oude niet te resetten?
Type nr moet kloppen , maar hoe weet je zo zeker dat deze ook niet uit een schade auto komt , schiet je er niet veel mee op , als je met dealer apparatuur uitleest wat zegt dit dan ?

bertvanosta (0), 3 jaar geleden

garagehouder zegt module is niet meer te resetten na aanrijding of is dat toch mogelijk bij de toyota dealer? verder hoop ik dat de onderdelenlijn wel betrouwbaar is.maar zal toch eens informeren bij de dealer.alvast bedankt voor uw reactie,bert van osta

harry4203 (400) PRO, 3 jaar geleden

als er chrashdata in staat zal de dealer niet kunnen resetten. ff googlen op airbagreset oid, zijn er genoeg die dat doen.

bertvanosta (0), 3 jaar geleden

ok ,ga eens googlen bedankt voor uw reactie

peterjanwilbrink (0), 3 jaar geleden

genoeg 2e hands onderdelen voor deze auto onderdelen te vinden, zou ik zeggen?
Overigens, er zijn terugroepacties voor de avensis (ik had een 2003) geweest, betreffende ontsteker passagierszijde, maar ook vervanging airbag module, onder garantie gratis en voor niets.
Zou uw auto daar niet zowieso voor in aanmerking komen?
Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.