Toyota Yaris: auto wil niet aan slaan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: weet niet

hoi ik heb een jaris toyota . die niet aan wil slaan. heb er gewoon nog mee gereden vandaag. draait vlot in de rondte. maar slaat niet aan. maar hier zitten vast knappen koppen die mij kunnen helpen ? ik wacht het ff af. mvg jaap

jaap4744

Geplaatst door jaap4744 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Jaap,

Heb je al gecontroleerd of de ontsteking vonkt en de motor benzine krijgt.

Hans

jaap4744 (0), 17 jaar geleden

hoi hans. ben van morgen bij die auto geweest. en heb hem gestart. wou niet aan slaan.na 5 en 6 pogingen ging hij een ietsie mee lopen. tot ik de sleutellos liet. gas er een beetje op en toen ging die goed lopen. ik ben er ff mee gaan rijden ivb met accu . stil gezet starten en lopen weer. dus ik weet niet wat het geweest is. bedankt voor de inf

mvg jaap

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Lijkt wel of hij verzopen was.

Hans

Siem Bijman (140) PRO, 17 jaar geleden

Bougies worden volgens voorschrift pas bij ik schat 60.000 km vervangen. Met een Yaris die veel kleine afstandjes rijdt is dat veel te lang. Hebben wij al een paar keer beleefd.

jaap4744 (0), 17 jaar geleden

hoi siem. ik kijk het nog ff af. of ze nog terug komt. en dan doe ik er nieuwe boegies in. ik heb ze vanavond nog niet gehoort. dus ik denk dat het weer goed gaat. in ieder geval alle maal bedankt voor de snelle info

mvg jaap

daanje (0), 17 jaar geleden

hallo

bougies worden bij de yaris om de 45000 km vervangen of om de 3 jaar dacht ik zo effe uit me hoofd.
Er is ook een terug roep actie geweest voor Bdp sensors die lekken olie naar binnen als je de stekker van de sensor af haalt en er loopt olie uit dan is hij in wendig lek wat mogelijk ook tot dit soort storingen kan leiden.

suc 6

jakok03 (0), 16 jaar geleden

Helaas geen oplossing, maar melding van het zelfde probleem met een yaris van 2001. Zelfde probleem, niet aanslaan motor, nu in 12 maanden 3 x voorgekomen. Allen in de winterperiode. Lijkt inderdaad of motor verzuipt. Bij aanslepen doet de motor het bionnen 200 meter. Reeds 2x door Toyotadealer nagezien. Alle sensoren goed, bougies vernieuwd en geen foutcodes uit te lezen met de computer. Nu moeten we weer afwachten. Niemand weet een oplossing tot nu toe.

vinnie67 (0), 16 jaar geleden

Als je de auto koud verzet een paar meter (bijvoorbeeld ander parkeervak) en een paar uur later start je hem weer heeft hij zoveel ingespoten dat de bougies nat zijn en niet meer vonken dus verzopen! En dat doet ie alleen als het koud is buiten extra inspuiten. Wil misschien wel aan de gang gaan als je hem volgas start!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.