Toyota Avensis 2009: Autoradio

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3ZR-FAE, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 112

ik heb in mijn zeer fijne auto een autoradio zitten met een harde schijf helaas is de navigatie niet meer te updaten.
ze kunnen hoogste gaan tot 2017 zeiden ze bij toyota.
nu heb ik een vraag kan ik deze harde schijf leegmaken en besturing systeem google maps erop zetten en zal dit dan ook werken.
ik heb al 2 keer een radio van chinees webwinkel geprobeerd maar dan werkt niet alles zoals mijn achteruit rij camera en me speakers weet iemand hier een optie voor. of is er wel een autoradio dat wel alles werkt.
Groet rene

. .

Geplaatst door

Brexa1965 (100)

al 7 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Die Chinese dingen zijn aardig maar halen het niet bij de kwaliteit van Sony, Pioneer enz.

Ik heb dezelfde auto en heb de hele unit vervangen voor een Sony XAV-AX1000 en het eerste wat opviel was dat de geluidskwaliteit met sprongen vooruit is gegaan. De kwaliteit van de reeds aanwezige speakers is kennelijk uitstekend. Er zit een camera aansluiting op. Telefoon en navigatie via Carplay werken perfect. Voor stuurwielbediening heb je een adapter van enkele tientjes nodig en je moet een adapter met fantoomvoeding voor de antenne hebben.
Voor Android heb je een ander model nodig.
Deze Sony, maar ook de aftermarket Pioneer en dergelijke zijn wel smaller dan de originele radio van Matsushita. Het is me nog niet gelukt om een passend raamwerk te vinden maar inmiddels ben ik er aan gewend.
Met een 3D-printer is zo'n raamwerk waarschijnlijk wel na te maken maar zover ben ik nog niet gegaan.

Hempie1 135

1 maand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.