Toyota Avensis 2012: Ratelend geluid

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine

Hoi,

Heb een ‘nieuwe’ versnellingsbak sinds 5 weken. Niet geheel tevreden helaas. Heb, na 3 weken vakantie en een winterbandenwissel, met meerdere mensen onafhankelijk de geluiden beluisterd. Onderstaand zo goed mogelijk proberen te verwoorden:Bij 4, 5 en 6e versnelling licht aantikken van pedaal vanaf 1250 – 1500 toeren maakt die meteen een hoog piepend/ slippend/ schurend/ snerpend geluid. Ook bij het constant snelheid houden, maakt die op ieder toerental dat zingend geluid.Als je auto ‘rolt’ is er niks aan de hand, wel pas als je het gaspedaal al een klein beetje intrapt, of helemaal, dus als je de motor/aandrijving maar een beetje belast is het geluid er al. Wordt hoger naarmate je sneller gaatIs het geluid weg als ik de koppeling indruk? Nee….Daarnaast een ratelend geluid bij optrekken en in lage toeren. Is ook nieuw. Ratelen lijkt te stoppen bij indrukken koppeling.Iemand die dit herkent?

bas_127@hotmail.com

Geplaatst door bas_127@hotmail.com (55) , lid sinds 2 weken geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (2285) PRO, 2 weken geleden

Wat zegt het bedrijf dat hem geplaats heeft er vsn ?
Nieuwe bak als in gebruikr van de sloop , zit ook garantie op .

bas_127@hotmail.com (55), 2 weken geleden

Heb ze gisteren een mail gestuurd. Nog niks gehoord. Hoop eigenlijk op iets simpels

kaleido 1 (2285) PRO, 2 weken geleden

Ja wie niet maar klinkt niet simpel/goedkoop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.