Toyota Starlet: binnen verlichting brand niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Hallo, de binnenverlichting van de starlet brand niet. Lampje is goed .Ik heb de plafond schakelaar al los gehad en er is spannig tot aan de schakelaar ,maar toch wil het lampje niet branden. Zekering is ook goed anders kon ik geen spanning hebben tot aan de schakelaar. Ik heb de schakelaar al eens los gekoppeld en in het stekkertje 2 draadjes gestoken.Deze draadjes aan het losse lampje gehouden en toen brande het wel.
Heeft iemand een idee? m vr.gr Rob

robbie01

Geplaatst door robbie01 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

limbra (565), 12 jaar geleden

meet eens of je massa hebt op de deur contacten en of je massa hebt in de lamp houder van je binnen verlichtingunit.

meet ook ff of de schakelaar van je binnen verlichting unit verbinding maakt met de lamp houder .
misschien een los contactje daar in .

robbie01 (0), 12 jaar geleden

Hoi, Limbra nu ben ik geen elektroman ,dus misschien kun je me zeggen hoe ik dat moet meten.schakelaar en lamphouder werkt met een kogeltje in de bedienings hendel.Zo te zien raken de kontakten daar wel goed .

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

er zitten 2 draden aan een massa en een stroomdraad meet daar eens overheen, dus een pennetje op stroomdraad en een op massa draad

robbie01 (0), 12 jaar geleden

Hallo Jan, ik heb de bedienings unit er af gehaald ,toen in het stekkertje elk een pinnetje van de meet app gestoken en daar reageerd hij op. Het is een simpel app. en het wijzertje slaat uit meer weet ik er ook niet van.

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

slaat uit maar wat meet je volt (hoeveel) weerstand?

robbie01 (0), 12 jaar geleden

ow daar vraag je me wat. ik zet het app zo dat het wijzertje uitslaat maar ik zou niet weten wat ik meet .waar moet ik het schakelaartje op zetten? en wat moet ik dan meten ? dit is echt mijn sterkte kant niet.

robbie f (0) PRO, 12 jaar geleden

hey hallo

je moet ff dr klinknagels die in het binnenverlichting unit zitten ff opnieuw aantikken, hier zal een los contact in zitten.

mvg robbie f

robbie01 (0), 12 jaar geleden

Hallo Robbie , oke zal morgen daar eens mee beginnen, en als het dat niet is zal ik me wat meer specialiseren op het elektr deel . Groet Rob

robbie01 (0), 12 jaar geleden

hey robbie kon het toch niet laten om dat te proberen.FF de paarkeerplaats op . En weet je ..HET WERKT .Er is weer licht . Hartelijk dank en bedankt mensen voor de snelle reactie .M .Vr.groet Rob

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

Kijk Robbie helpt Robbie dat is toevallig en nog gelukt ook

robbie01 (0), 10 jaar geleden

Met dank.Kan slotje op

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.