Toyota Starlet 1998: Brandstofmeter op dashboard blijft nul. Geeft geen hoeveelheid brandstof aan

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4E-FE

Brandstofmeter geeft niks aan.
Hallo monteurs, bij mijn Toyota geeft de brandstofmeter op het dashboard geen hoeveelheid brandstof meer aan. Blijft op 0 staan. Gaat bij volle tank ook niet meer van 0 af. Wat kan dit zijn. Misschien iets met de vlotter in de tank. Heeft iemand hier ook mee te maken gehad. Afzender Lieshout

lieshout

Geplaatst door lieshout (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 1 jaar geleden

Zal ongetwijfeld wel eens vaker voorkomen .
Als je geluk hebt zit er onder de achterbank of onder de bekleding van de kofferbak een luik , dit kun je dan demonteren om bij je vlotter element te kunnen komen , althans de bedrading , dit zou je eerst kunnen controleren.

    Hallo kaleido, bedankt voor deze reactie. Helaas nog geen tijd gehad om te kijken. Ben nu eerste met waterpomp en distributie bezig. Ik laat het je weten als het zover is en waar dit luik zit. Groeten Lieshout - lieshout (0), 1 jaar geleden

kaleido 1 (1595) PRO, 1 jaar geleden

Oké

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.