Toyota Avensis Verso: Cruise controle

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

Kan ik Cruisecontrol in Toyota avensis verso van 2002 in bouwen zitten daar al voor bereidingen in?

Walter 002

Geplaatst door Walter 002 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 8 jaar geleden

Zou kunnen , maar gewoon even langs de dealer rijden , die kan precies zien wat er wel en niet in zit en wat er gedaan moet worden om de cc achteraf in te bouwen.
Bepaalde componenten moeten aanwezig zijn , om het simpel te kunnen realiseren.

Hendrik17 (0), 8 jaar geleden

Heb ik jaren geleden al geschreven; maar werkt nog steeds perfect en is nog altijd te koop...

Heb zelf vorig jaar de Magic Speed cruisecontrol van Waeco voor m'n Picnic via Conrad aangeschaft, voor nog geen €130!! Ding werkt perfect, het losse pookje dat je erbij kunt aanschaffen heb je niet nodig, de bijgeleverde toetscontrol (gas up, aan/uit, gas down ((tevens reset)) die je op het dashboard plakt is voldoende om met 1 vinger (bij mij dus rechts, ben rechtshandig) gas te geven, vast te zetten of snelheid verminderen. Bij aanraking van het rem- en/of koppelingspedaal gaat ie eraf, maar daarna kun je de laatst ingegeven snelheid weer terugzetten (reset).
Zit een zeer uitgebreide inbouwhandleiding bij; heb het echter wel door een goede monteur laten inbouwen (heb zelf wel enige kennis maar geen brug etc.) dus die kosten komen er dan nog bij.
Wil sindsdien niet meer zonder!
Minpuntje: Als het heel stil is in de auto (geen radio of harde rijwind) kun je wanneer je de cc actief bediend de kabelmotor horen draaien (paar kraakjes voor een paar seconden als ie de kabel strak zet) dit omdat de kabelmodule tegen de ruitenwisserbak is gemonteerd. Maar dat stoort me nu niet meer, je weet immers wat het is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.