Toyota Land Cruiser 70: dimlichten knipperen en grootlichten springen aan

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000cc

Op een hobbelige weg knipperen de dimlichten 's avonds. Soms vallen ze effe weg en floepen dan weer aan. Soms gaan de grootlichten ook spontaan aan.
KLant hoort dan relais tikken onder stuur. Navraag bij dealer leert mij (effectief) dat er vier relais zijn. Klant wil dat ik die 4 stuks vervangen, maar voor mij komt dit euvel van ergens anders.
Iemand hiermee ervaring reeds gehad? Voor mij is het de bediening aan het stuur, maar dealer meent dat het een gekend euvel is en dat de bedrading moet gecontroleerd worden.

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mogske (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik steek het eerder op een slechte massa.
Bij de toyotas is meestal wit/zwart de massa onder het stuur. Kijk eens na of de aansluiting op chassis te goei vastzit , eventueel oxydatie.

jhl (0) PRO, 14 jaar geleden

dealer liet ook zoiets in die richting vallen.

robbie f (0) PRO, 14 jaar geleden

hey hallo

verlichtingschakelaar versleten?

jhl (0) PRO, 14 jaar geleden

breuk binnenin kabeltje aan + van de batterij

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.