Toyota Prius: dubbel din autoradio

Bouwjaar: 2009, Motorcode: 1.5

hallo ik ben rien en in het bezit van een Toyota prius (type 2 )van 2009 ik vind het een prima auto alleen heb ik wat problemen met de radio hij voldoet niet aan mijn verwachtingen en heb dan ook het idee opgepakt om er een andere radio in te zetten waarmee ik een mp3 en een usb stick s en een sd kaart af kan spelen en dan gelijk een bleu tooth zodat ik een hands free set heb en het liefst mijn stuurwielfunktie behouden blijft. ik heb al bij verschillende inbouwbedrijven geweest en krijg overal een ander antwoord wie heeft hier ervaring mee en kan mij verder helpen het liefst met gegevens over het inbouwen van een dubbel din radio die aan mijn wensen voldoet en ook met name waar ik een afdek paneel kan bestellen om het netjes af te werken b v d en de groeten van rien

shakira

Geplaatst door shakira (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Prius? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

voyager (0), 8 jaar geleden

Ik zou naar de sites uit VS gaan kijken.Evt op een prius forum.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Prius of stel zelf een nieuwe vraag.