Toyota Proace city verso 2020: Elektrische handrem

Bouwjaar: 2020, Motorinhoud (cc): 1200

Ik heb pas een nieuwe Proace 1,2 automaat, die heeft een elektrische handrem, wat ik zeer vervelend vind, is er een mogelijkheid om die handrem te deactiveren zodat ik ze zelf kan activeren wanneer ik dat wil, ik kan de handrem deactiveren als de motor draait, maar zodra ik het contact uitzet staat hij in P en dan kan ik de wagen niet meer verplaatsen, heeft iemand een Idee, graag uw hulp

giljom

Geplaatst door giljom , lid sinds 4 jaar geleden

2 Reacties

patrickmk3 PRO, 1 week geleden

een automaat die in de p (parkeren) staat is altijd vergrendeld maar dit is niet de handrem dit is de bak zelf die vergrendeld is.
dan moet je de automaat in de n (neutraal) laten staan dan staat die vrij.
maar heb je weer de kans dat de sleutel niet uit contact wil .
en zonder motor lopen heb je weer de kans dat de automaat niet uit de p stand wil.
meestal zit hier dan wel weer een knopje ergens voor zodat deze beveiliging overbrugd kan worden en de bak alsnog neutraal gezet kan worden.

Beste antwoord, geplaatst door giljom, 1 week geleden

Bedankt voor uw antwoord, ik heb het gevonden,De motor starten met ingedrukt rempedaal, trek de handrem hendel eenmaal naar achter, laat dan het rempedaal los, druk de hendel naar voor en hou die 15 sec in gedrukt, laat dan de hendel los, Trap het rempedaal opnieuw in en trek de hendel 2 sec naar achter, dan verschijnt er op het dashboard " auto P off "dan is alles ok, u kan de handrem nu manueel gebruiken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Proace city verso of stel zelf een nieuwe vraag.