Toyota Avensis: elektrische ramen werken niet meer

Bouwjaar: 2000

het probleem was dat de centrale portier-vergrendeling niet goed werkte, we zijn toen aan het controleren geweest met de spanning zoeker op het paneel van schakelaars van elektrische ramen en c.p.v op het linkerdeur paneel en sindsdien werken de elektrische ramen zowel links als rechts ook niet meer.
we hebben het paneel met schakelaars en de module voor de elektrische ramen die op de zekeringskast zit gemonteert al vervangen maar geen resultaat.
de raammotors zijn goed.
wie heeft er enig idee of heeft dit ook al eens gehad
groeten albert

albert177

Geplaatst door albert177 (55) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

a40 (0), 18 jaar geleden

ik zou eerst even kijken of de zekeringen allemaal goed zijn ps.lv onderkap iets boven de motorkap hendel zit een klepje daarachter zitten ook zekeringen

albert177 (55) PRO, 18 jaar geleden

probleem is opgelost ramen kregen geen spanning over contact en de c.v. hebben we maar uitgevoerd met een universele afstand bediening in plaats van de originele sleutel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.