Toyota Yaris: fluitend geluid bij inlaatspruitstuk

Bouwjaar: 2000

deze yaris heeft het probleem dat er een fluitend (vacuumlek) geluid te horen is bij het inlaatspruitstuk, pakkingen reeds vernieuwd, en zelfs het spruitstuk (kunststof, welke uit vele delen opgebouwd (seallassen)is, het geluid is nu minder erg maar nog steeds aanwezig waarbij de motor ook niet mooi stationair rond loopt. Het probleem om te vinden waar de lek zit is gezien het complexe spruitstuk nogal moeilijk te achterhalen, zelfs met de stethoscoop( voorste probe eraf en met slangentje rondluisteren). Wie weet een eventuele oplossing?
vr.gr.

SWONNIE

Geplaatst door SWONNIE (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

e schroer (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi als ik het moest doen zou ik er luchtdruk op zetten via de inlaat /gasklephuis + - 1.5 bar en de uitlaat afdoppen en met een beetje zeep goeie indicatie
vr groet gert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.