Toyota Yaris: fluitketelgeluid

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Ik heb een nieuwe Yaris in mei 2012 gekocht. Tijdens het rijden boven de 40 km per uur maakt de Yaris voor rechts een fluitketel geluid.
Hiervan heeft de bestuuder het meeste last. Bij de garage hebben ze al twee banden voor en een achter vervangen maar het probleem is niet verholpen. De garage vermoede toen dat de banden een kneuzing had tijdens het vervoer.
Bij de tweede bezoek aan de garage zeggen ze dat het in de onderstel of de bouw van de auto zit en daarom kunnen ze niets aan doen. Zijn er mensen met een Yaris ook bekend met dit probleem?

Weet iemand mij hiermee te helpen.
Bedankt

ringoo111

Geplaatst door ringoo111 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

voyager (0), 11 jaar geleden

Komt het geluid bij het rijden over asfalt of ook over de klinkers?
Dan maar op de krik zetten en en steuneronder. Dan de auto starten en op snelheid laten komen.(dat het geluid produceert).Hoor je dan het geluid?
Eventueel wachten totdat het nat is, en dan goed luisteren.Heeft nat wegdek invloed op?
Als het bij nat wegdek vermindert of zelfs verdwijnt is het van de banden.In dat geval zou het aan de uitlijning kunnen liggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.