Toyota Avensis: G sensor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine

Van deze auto is de draaihoeksensor onder de stoel vervangen. Alle 3 de lampjes ABS/VSC en ECB bleven branden. Foutcode C0371 was aanwezig en kon niet gewist worden. Nu is de sensor vervangen door een gebruikte. ABS lamp is uit, maar de andere 2 blijven branden en er zijn 2 fouten aanwezig dwarsversnellingssensor en draaihoeksensor. C0371 en ? ben ik even kwijt. Is het nu zo dat de sensor gecalibreerd moet worden om de fouten te wissen? Bij de oude sensor zat er maar 1 fout in, en nu twee.

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Aaron 77 (0) PRO, 9 jaar geleden

idd sensor dient gecalibreed te worden?pas hierna zullen fouten verdwijnen of zullen deze gewist kunnen worden.de procedure is afhankelijk van voertuig tot voertuig en word best nagezien in de werkboek.

mvg aaron

arjankempeneers (0) PRO, 9 jaar geleden

Hebben zelf een Bosch KTS 650, maar daar zie ik geen mogelijkheid om dit uit voeren. Toch naar dealer denk ik.

arjankempeneers (0) PRO, 9 jaar geleden

Andere sensor geplaatst en lampjes zijn na enige tijd uitgegaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.