Toyota Avensis: Tik hoorbaar met optrekken achteruit/vooruit

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik heb een avensis 1.8 automaat van 2012. Bij de eerste keer optrekken is er links voor een metaal achtige tik hoorbaar.
Dit hoor je zowel bij achteruit en vooruit optrekken. Tijdens rijden is hij verder stil. Heeft iemand hier ervaring mee?

Geplaatst door

henkie4440 (0)
badge

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Deze auto is nog onder waarborg zie ik (5 jaar). Wij hebben er 2 gehad die onder waarborg binnen geweest voor een rammelend geluid vooraan. Blijkt een dienstnota over te bestaan ivm de remklauwen. Toch effe bij dealer passeren om te informeren.

jhl 0
badge

10 jaar

[quote=jhl]Deze auto is nog onder waarborg zie ik (5 jaar). Wij hebben er 2 gehad die onder waarborg binnen geweest voor een rammelend geluid vooraan. Blijkt een dienstnota over te bestaan ivm de remklauwen. Toch effe bij dealer passeren om te informeren.[/quote]
Vandaag toevallig de remklauwen voor los gehaald. Wat mij op viel is dat er erg veel ruimte op de geleider bussen zit.
Verder liggen de remblokken te klapperen in de zadels. Deze nu ingevet zonder resultaat. Geluid is nog steeds aanwezig.
bedankt voor het mee denken.

henkie4440 0
badge

10 jaar

Probleem zat in het wiellager

henkie4440 0
badge

9 jaar

Thx voor de feedback.

jhl 0
badge

9 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.