Toyota Starlet: Knipperlicht links brandt continu met verlichting mee

Bouwjaar: 1989

Hallo, mijn Starlet bevalt prima, maar vanavond vertoont hij voor het eerst een aparte storing: Als ik de verlichting inschakel, blijft het linker knipperlicht meebranden zonder dat ik richting aangeef naar links. Als ik de verlichting uitschakel, functioneert de richtingaanwijzer weer prima. Ik heb alle zekeringen gecontroleerd, en er is er geen enkele kapot. Ik vermoed zelf dat het relais kuren vertoont, maar ik ben absoluut niet "autotechnisch"... Wie komt dit probleem bekend voor en heeft de oplossing? Alvast bedankt!

henkenrianne

Geplaatst door henkenrianne (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

a40 (0), 19 jaar geleden

heeft je auto een trekhaak?

henkenrianne (0), 19 jaar geleden

Ja, die ga ik straks maar even uit elkaar schroeven.
Weet iemand trouwens hoe ik de lampjes in mijn dashboard vervangen moet? 's nachts is het gokken hoe hard ik rijd...

henkenrianne (0), 19 jaar geleden

OPGELOST!
De stekkerdoos was inderdaad verrot. Nieuwe er op en klaar. Het dashboard viel ook mee; halfuurtje schroeven en pielen en klaar is Kees!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.