Toyota Starlet 1991: stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 1991

Hoi hoe kan ik zien of er stuurbekrachting op zit, ik dacht zelf van wel omdat die zo ligt stuurd, maar dat wil niet altijd wat zeggen, het is een toyota starlet 13 xli bj 91 groetjes..

mastah

Geplaatst door mastah (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

DRe2381 (0), 19 jaar geleden

He marcel,

Ik heb zelf ook een starlet 1.3 GLI uit '91, en zo ver ik weet hebben pas de nieuwe modellen starlet stuurbekrachting, dus die van jou niet.

DRe

mastah (0), 19 jaar geleden

hoi dre daar was ik al bang voor,toch bedankt voor het antwoord.

Eastwood (0), 18 jaar geleden

Een beetje laat antwoord, maar toch:

Als je de motorkap open doet en je staat voor de auto dan zit er aan de passagierszijde aan de voorkant van het motorblok een (meestal roestkleurige) pomp aangedreven door een multibelt. Uit die pomp komen twee slangen. Eén daarvan gaat naar het stuurhuis onderop het schutbord en de tweede slang gaat naar een reservoir op het spatbord.

Als dat er allemaal niet zit, dan heeft die van jou geen stuurbekrachtiging ;)

groeten,
Michiel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.