Toyota Starlet: motor gallopeerd

Bouwjaar: 1991

Hoi ik heb zins kort een starlet 13 xli u9 bj 91 leuk carretje, toen ik hen kocht ben ik een stukje wezen rijden, dat was allemaal goed alleen als ik dan stil stond, kon je horen of er iets met de sjook was of wat anders, het is net of je elke 3 seconde gas geeft, ook als die warm is wat kan dit wezen heeft het iets te maken met de vacuumsensor, en hoe kun je controleren of die kapot is, moet ik eerst de boel recetten, wie kan me hier verde mee helpen ik hoor het wel mvg marcel.

mastah

Geplaatst door mastah (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ronnie10442 (0), 19 jaar geleden

Heeft niets te maken met sensors of zo, is gewoon een vacuumlek.
Kontroleer alle rubbere slangen aan het inlaatspruitstuk goed of deze niet zijn doorgeknaagt door een marter of gewoonweg losgeschoten.

mastah (0), 19 jaar geleden

Hoi Ronald ik ben er al uit, het zit onder het spruitstuk daar zit ook een klepje die regelt ook iets met lucht of benzine die is kapot en dan geeft die het verkeerde signaal door, maar toch bedankr voor het meedenken mvg marcel.......

mastah (0), 19 jaar geleden

mooi dat het is opgelost.

patrickvn (0), 16 jaar geleden

hoi ik ben op zoek naar mastah, zou je contact met me willen opnemen want ik heb volgens mij hetzelfde probleem met mijn starlet.

Patrickvn@home.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.