Toyota Funcruiser Rav 4: lampje "motor" is gaan branden motor houd in niet sneller dan 12

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: d4d

Beste mensen,
ik heb 14 februari ok al bericht geplaatst over inhouden motor als deze stevig belast wordt b.v. met aanhanger of op snelweg. Gisteren op snelweg weer inhouden na ongeveer 10 km met 140km per uur . Snelheid liep terug en "motor"lampje ging branden. Na stoppen weer normaal maar na 15km weer inhouden tot senelheid 110km. Weer stoppen, motor loopt goed lampje blijft branden.
Als ik de motor niet echt belast is er geen probleem. Dichtstbijzijnde Franse dealer is 65km weg en zegt kom maar weer langs (3e keer)

bares

Geplaatst door bares (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

apkaatje (0) PRO, 16 jaar geleden

Het probleem is vaak de luchtmassameter.Als die kapot is dan levert de motor geen vermogen meer.Het is de sensor die tussen het luchtfilter en de motor zit.succes
apkaatje

robbie f (0) PRO, 16 jaar geleden

hey hallo

het zijn de scv kleppen in de brandstofpomp. deze komen regelmatig voor;) de toyota dealer kan ze als setje bestellen

mvg robbie

bares (0), 16 jaar geleden

Het probleem is opgelost, het waren de kleppen van de brandstofpomp, helaas 4maanden na de garantietermijn. Dus zelf maar 478 Euro opgehoest. Het stikt overigens van deze vreemde problemen bij Toyota hier in Frankrijk, waar is de befaamde betrouwbaarheid gebleven.
Nico

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.