Toyota Starlet: lekkage

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Onze startlet out 1990 nw model lekt. Er komt water in het interieur voor de bestuurdersstoel is de vloer erg nat. Lekkage komt waarschijnlijk vanaf de midden console aan de voorkant bij de voetpendalen. Iemand een idee wat dit kan zijn?

gr
Ronald

revdm

Geplaatst door revdm (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (5) PRO, 17 jaar geleden

ronald daar kom je achter door er in tegaan zitten en iemand telaten spuiten met de tuin slang.
je kan eerst eens kijken of je zo niks ziet van neen gat of zo.

groetjes jan.

Hylander4640 (0), 17 jaar geleden

Ronald,
Ook ik heb een starletje uit b'91 als tweede auto'tje, en ja, ook mijn vloer was nat voor de bestuurdersstoel. Ik heb alle bekleding losgehaald en het kleed met een elektrische kachel gedroogd.
Echter geen enkel spoor van lekkage kunnen vinden. Het enige wat voor mij overblijft is de antenne. Die had ik namelijk altijd uitgeschoven en ik merkte dat na een tijdje deze iets inschoof. Als ik de antenne op en neer beweeg voel ik ook speling tussen de spriet en de houder op de raamstijl. Aan de antenne zit een kunstof buisje waar de spriet inschuift als je de antenne inschuift, als de afdichting tussen spriet en huis lekt loopt het water via deze buis naar beneden. De buis eindigd net boven de vloer in de ruimte voor de deur. Je moet even het kapje weghalen om deze te zien.
Ik heb nu de antenne ingeschoven en tot nu toe geen last van natte voeten

Hopelijk heb je er iets aan.

Willy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.