Toyota Prius: Locatie knipperlicht relais prius wagon

Bouwjaar: 2013

Goedenavond,

Na een zoektocht op internet kan ik alleen voor de "normale" prius de locatie van het knipperlichtrelais vinden. Voor de prius wagon (prius +) vind ik dit echter nergens.
Weet toevallig hier iemand waar het relais te vinden is?

*even voor de volledigheid: ik wil het relais gaan vervangen voor een relais wat led ondersteund. Moet ik hem natuurlijk wel eerst kunnen vinden :)

Groet,
Jan-Jaap

aaten

Geplaatst door aaten (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Prius? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

aaten (0), 9 jaar geleden

Inmiddels gevonden: Een prius + heeft geen knipperlichtrelais maar een digitale schakeling achter de kilometerteller zitten. Er zit vervolgens simpelweg een speakertje gemonteerd op de print van de kilometerteller die een geluid maakt alsof het een relais is. Was even een klusje om te vinden aangezien je je halve dashboard ervoor moet demonteren :)

Zit helaas niets anders op dan met weerstandjes te gaan werken zodat hij niet doorschiet met led licht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Prius of stel zelf een nieuwe vraag.