Toyota Verossa: Mijn auto Toyota bouwjaar 2002 met beams 2.0 liter heeft meer da

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorinhoud (cc): 2000

Ik bezit een Toyota Verossa, met een 2 liter beams motor, waarschijnlijk in Nederland niet bekend maar het is er een uit Japan. Hij heeft reeds 220.000 kilometers op de teller staan. Bij de koude start draait hij onregelmatig maar als hij warm loopt draait hij als een trein. Af en toe bij wat hoge toeren, boven de 2500 rpm geeft hij wat witte rook, maar niet altijd. Waar kan het aan liggen? Kleppen? Is 220.000 kilometer veel voor zo een auto?

Winta

Geplaatst door Winta (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Verso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

voyager (0), 7 jaar geleden

Zou de auto bij dealer neerzetten om die dan in de ochtend te starten met uitlees apparatuur aangesloten.Die zou dan de fout kunnen opsporen met live data.

Winta (0), 7 jaar geleden

Hartelijk dank voyager, wat vind je van het aantal verreden kilometers? Ik weet eerlijk gezegd niet als ze in Suriname dat soort apparaten hebben zoals in je voorstel genoemd, het kan wel hoor maar ik weet het niet zeker.

voyager (0), 7 jaar geleden

Ok de auto is dan dus in Suriname.De dealer aldaar hoort een dergelijke apparaat in huis te hebben(mogelijk in een grote(re) stad).De verreden km-s horen geen probleem te zijn.Wel is van belang dat de kleppen op tijd gesteld zijn(obv dat het geen hydraulische klepstoters zijn)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Verso of stel zelf een nieuwe vraag.