Toyota Avensis: motor code d4d diesel

Bouwjaar: 1999

motor ecu geeft code 78 [8]wie heeft dit al eens meegemaakt

bowie1404

Geplaatst door bowie1404 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

robbie10011 (0) PRO, 18 jaar geleden

hey hallo.

ik werk bij een toyota dealer en ben bekend met de storing.
werk je zelf ook bij toyota? want dan kun je de storingscode in het corolla boek vinden: rm20nl dacht ik zo uit me hoofd.
de storingscode zijn de scr klepjes op de hoge drukpomp.je kunt ze ook doormeten, het zijn de klepjes met een groene en rodehuls achter op de pomp, de weerstand moet je met de stekker er af meten en moet tussen de 0.5 en 0.7 ohm zijn, zijn ze 0.7 ohm dan zou ik ze toch maar vervangen ivm het toch in storing vallen. ze zijn als set te bestellen bij de toyota dealer.

mvg robbie f

a40 (0), 18 jaar geleden

nee hoor, de weerstand is een waarde van 1.6 ohm, meten haald ook niets uit, want de waardes die kloppen ,alleen blijft ie die code wel geven ,na het verv van de kleppen isis het wel verholpen.

rene9558 (0) PRO, 18 jaar geleden

De beide druksensoren op je brandstofpomp vervangen en dan is je probleem verholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.