Toyota Landcruiser 1986: Motorcode

Bouwjaar: 1986

We hebben een toyota land cruiser longbody uit 1986 helemaal nieuw leven ingebracht.
Omdat hij als wrak is aangekocht en zonder papieren keurt de rdw m nu af omdat de motorcode praktisch niet meer leesbaar is, hoe kunnen we deze achterhalen?

mjwlitjens

Geplaatst door mjwlitjens , lid sinds 3 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Opvragen bij de dealer , die kan zien aan de hand van chassisnr , wat er in zat , maar waarom heb je het motornr nodig ?

mjwlitjens, 1 jaar geleden

De rdw keurt de auto af, omdat het motornummer niet leesbaar is.

lange-frans, 1 jaar geleden

vreemd dat de 2F haar scherp is en de rest is weg

lange-frans, 1 jaar geleden

Bij de RDW kunnen ze een zgn "ets-proef" doen. Ondanks dat een nummer voor jou niet meer leesbaar is, kan de RDW het nummer weer leesbaar maken middels een ets-vloeistof. Vervolgens slaan ze het originele nummer (met een heel mooi apparaatje) er weer in. dit is wel voor chassisnrs of ze datook bij motornr doen zou jre moeten navragen . of zelf ets-proef laten doen.

    Waar kun je zelf zo n etsproef laten doen? De rdw hier in Limburg is nogal stug. - mjwlitjens, 1 jaar geleden

Hans4040 PRO, 1 jaar geleden

Je kan ook via het chassisnummer (VIN) alle gegevens van de auto opvragen.

https://www.toyota.com/owners/my-vehicle...

    Dat heb ik zojuist geprobeerd, maar hij herkende m niet. Zou dat kunnen omdat de auto uit San Diego komt en niet hier uit de buurt? - mjwlitjens, 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.