Toyota Yaris: MOTORCODE

Bouwjaar: 2000

WIE KENT DE CODE P0171 MEESTAL DE LMM OF HEEFT ER IEMAND ANDERE ERVARING

bowie1404

Geplaatst door bowie1404 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

tarabeest (0) PRO, 18 jaar geleden

code is wel bekend, betekent dat zijn verbranding niet efficient is.
Wat je kunt proberen is dat je de luchtmassameter schoonmaakt wil vaak helpen dan merk je ook dat ie wat beter op het gas ligt.
Ik heb ook aleens meegemaakt dat tijdens de modificatie omtrend lekkage hoofdremcylinder met het teugplaatesn ervan de afdichting in de rembekrachtiger dubbel zat en zo een heel klein beetje valse lucht aanzoog zodat het mengsel iets te arm bleef(ook te zien aan de waardes van de O2 sensor).

es2941 (0), 18 jaar geleden

P0171 = arm mengsel. Kan LMM zijn. Als er een sportluchtfilter gemonteerd is, kan het zijn dat de LMM door de olie van het filter vervuild is. Schoonmaken van de LMM is dan de oplossing.
Code treedt ook op bij vacuumlekkages, verstopt brandstoffilter en te lage brandstofdruk. Succes, Erik.

Theo11332 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb hetzelfde gehad ik vond de bougies niet erg fris heb ze vervangen en het was opgelost.

bowie1404 (0) PRO, 18 jaar geleden

hoe maak je de lmm het beste schoon

Siem Bijman (140) PRO, 18 jaar geleden

Luchtmassameter kun je proberen te reinigen door hem schoon te spuiten met remmenreiniger en direkt droog te blazen.We hebben het wel eens vaker geprobeerd, maar toch meestal met weinig succes.Maar niet geprobeerd is niet gescoord.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.