Toyota Auris Touring Sports 2013: navigatie update

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 2ZR-FXE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 73

Nadat de navigatie in november 2020 door de dealer is ge-update "denkt de dame " van de navigatie dat ik op de parallelweg rijd. heel storend. De dealer stelt dat de ingebouwde navigatie niet zo nauwkeurig is als bv Garmin, maar voorheen bestond het probleem niet.
Wie herkent dit?

keesl

Geplaatst door keesl , lid sinds 18 jaar geleden

2 Reacties

keesl, 8 maanden geleden

Is e niemand anders die dit probleem herkent?

moniquevos, 8 maanden geleden

Ik herken dit probleem niet, maar ik heb wel slechte ervaringen met die T&G van Toyota. Ik had de mijne 2 keren laten updaten. Sinds die tijd duurt het op starten van het navigatiesysteem wat langer. Had je dat ook ervaren? Ik had zelfs eens een bevroren kaart ervaren tijdens het rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Auris of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.