Toyota Hi-Ace: niet oppakken van de startmotor????

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4

ik heb n hiace uit 99 emotion uitvoering, nou is het probleem dat als ik hem wil starten hij de startmotor niet pakt en er n soort krasserig metaalachtig geluid uit komt. de start motor is helemaal gereviseerd na de eerste keer dat t gebeurde,de krans van het vliegwiel is niet beschadigd. bij de garage dachten ze dat t aan het contact slot lag en aan de emobiliser,dit is na gekeken maar nou doet ie het nog steeds! na langere stilstand en met koud weer is t het ergst lijkt wel! ik ben ten einde raad! weet iemand wat het wel kan zijn en wat de beste oplossing is? ton boselie uit berlicum

ton boselie

Geplaatst door ton boselie (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota HiAce? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tarabeest (0) PRO, 16 jaar geleden

Naar mijn mening zit het toch in de startmotor, dit klinkt als een kapotte bendix(tandwiel). Hier zit een koppeling in die waarschijnlijk defect is.

geertsje (0) PRO, 16 jaar geleden

Vraag aan een toyota dealer een s of ze de " hoefijzers"" in de startmoter willen vervangen. ,Relaisplaatjes,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota HiAce of stel zelf een nieuwe vraag.