Toyota Land Cruiser 100: niveauregeling land cruiser 100

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4.2 tdi

ik heb al een tijdje problemen met mijn voorvering van mijn 100.een paar keer uit laten lezen bij de dealer geen foutcode.vervolgen 3 nieuwe sensoren geplaatst nog geen verbetering.de auto blijft van voren springen netalsof de hij niet in wil veren maar wel uit wil veren.hoogte regeling werkt wel goed.ik hoop dat ik reactie krijg en alvast bedankt.GRHarry 35

harry 35

Geplaatst door harry 35 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

henktolex (0) PRO, 17 jaar geleden

stikstof bollen vervangen van de voorzijde.

ronnie34 (0), 17 jaar geleden

Doordat de hoogteregeling weinig gebruikt wordt, gaan regelzuigers in de units vast zitten. Probeer met het ontluchten van alle 4 de hoogteregelaars, onder de dorpels net achter respectievelijk voor de wielen. Dan zoek een mooie stoeprand uit en rij daar een paar keer op met de hoogteverstelling telkens in een andere stand. Dit mag raar klinken, maar heeft voor ons al eens geholpen, zonder dure dingen te vervangen. Op den duur schiet de regelzuiger los en begint de hoogteverstelling weer normaal te werken. Het veergedrag van Harry 35 zijn auto geeft al min of meer aan dat de regeling slecht tot niet werkt.
Oja, voor ik het vergeet. Het systeem is gevult met speciale hydraulische olie te verkrijgen bij de dealer maar het spul is rete duur.

Als de hoogteverstelling weer functioneert, maak er dan een gewoontevan om deze een aantal keren per week te laten werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.