Toyota Auris: Parkeercamera Auris

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Hallo,

Vraagje, ik weet niet of dit ook op dit forum mag?

Maar is het mogelijk om een aftermarket camera op een fullmap navigatiesysteem wat af fabriek ingebouwd is aan te sluiten?

De Dealer rekent hier minimaal 400,- euro voor maar de camera zelf kost minder dan 100 euro.

Ik wil deze zelf inbouwen maar nu is mijn vraag ofdat het zo eenvoudig is, kabel inpluggen in achterzijde navi en klaar? Maar schakelt de navi dan automatische op het videoscherm als je de achteruit inschakeld?

Het is een fullmap navigatie van een auris 2008 luna business uitvoering

arniedewitte

Geplaatst door arniedewitte (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Auris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Djurres (0), 12 jaar geleden

Nee, het is niet 1 stekker inpluggen en het is klaar.. Ik geloof dat er nog best veel bedrading bij te pas kwam, ook moet het dashboard er grotendeels uit. Je kan natuurlijk ook vragen naar de complete set, (Camera + benodigde kabelboom) en eventueel een instalatie handleiding.

Mvg,

aaten (0), 12 jaar geleden

Kijk even in de volgende handleiding: je dealer rekent zoveel omdat het nogal veel tijd kost om dat ding fatsoenlijk in te bouwen, dat de camera zelf 100 euro kost dat geloof ik wel en de 300 die de dealer rekent voor het inbouwen komt ook niet vreemd over.
Je zou via de dealer ook de volledige kit kunnen bestellen en zelf inbouwen.

http://www.toyota-tech.eu/aimuploads/%7B...

arniedewitte (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor de reacties, mochten er nog meer meningen zijn hoor ik ze graag. De link die AATEN plaatste is voor een achteraf ingebouwd navigatiesysteem. Ik heb zelf een affabriek navigatie maar het principe zal wel hetzelfde zijn.

robbie f (0) PRO, 12 jaar geleden

hey hallo

als je goed kijkt is dit inbouw sheme voor zowel de: tns350 en tns510. maar ook voor de orgininele navigatie van 2005 en 2008. zie de stekker verbindingen


mvg robbie f

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Auris of stel zelf een nieuwe vraag.