Toyota Starlet: Plamuren/polyester??

Bouwjaar: 1989

hallo

Ik wil graag het slot van de achterklep dicht maken, waarmee kan ik dat het beste doen? Ik heb nu van dat Motip polyester plamuur, maar ik denk niet dat dit daarvoor geschikt is, want als ik het slot verwijder zit een een gat van ong. 4cm doorsnee.
Wie heeft hier ervaring mee en kan me helpen

remy9465

Geplaatst door remy9465 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Peter Schouten (0), 18 jaar geleden

Glasvezelmatjes aan de binnenkant en dan netjes afplamuren? Of anders een plaatje vanaf binnenkant inlassen. Da's in elk geval steviger...
suc6
Peter

remy9465 (0), 18 jaar geleden

tja lassen, ik weet niet of dat gaat? met MIG wel iig, maar ik heb enkel de beschikking over een elektrode lasapparaat, en ik denk dat het metaal te dun is. of zou het toch kunnen?

mvdkant (0), 18 jaar geleden

met electrisch lassen is de kans groot dat jouw slotgat van 4cm een gat wordt van 6 cm of je moet verdomd goed kunnen lassen. co2 lassen is voor autoplaatwerk aan te bevelen. wil je het echt mooi hebben dan moet je gaan autogeen lassen.

groet,
martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.