Toyota Camry: Pook rammelt

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Hallo. Mijn pook rammelt sinds kort. Bij het optrekken in de 1 zie je de pook zichtbaar heen en weer bewegen. Dit is op zich niet erg maar bij het afremmen op de motor in de 3e versnelling rammelt de pook hoorbaar. Met de caravan erachter is dit nog veel erger. Heeft iemand ervaring met dit probleem?

Verder rammelt vanalles bij de voorwielen. Klinkt erg plastic achtig. Bij koud weer is dit het ergst. Weet iemand wat dit is?

De auto heeft nu 69.000 km gelopen.

Bij voorbaat dank voor eventuele reacties.

Vic Dreessen

yrmac

Geplaatst door yrmac (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Camry? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

capri28i (0), 17 jaar geleden

Zelf ook een camry gehad een 2.2 automaat van 1999.
Alles kraakte en ramelt in deze auto, was blij dat deze totallos gereden werd.
Vooral het voortrein was een drama bij koud weer.
Er is maar 1 oplossing je moet de veerschotels voor vervangen.
Dus geen schokdemper of rubbers gaan vernieuwen alleen maar de veerschotels voor en je probleem voor is opgelost.

Motorisch een heerlijke auto maar veel te veel windgeruis en rammels.



wim

camry1999 (0), 17 jaar geleden

Ik heb een Camry 2.2 van 1999, op zich ben ik daar tevreden over, het is een betrouwbare recht toe recht aan auto. Van een rammelende pook heb ik nog nooit gehoord, die van mij heeft er geen last van. Wat betreft de rammels, linksvoor heb ik de veerschotel laten vervangen. Daar zit een rubber ingevulcaniseerd en die vulcanisatieverbinding is waarschijnlijk los. Aan de buitenzijde zie je er niets aan als de veerschotel gedemonteerd is. Het is wel typisch dat het altijd linksvoor is. Voor zijn er nu geen rammels of gebonk meer. Achter hoor je nog we het een en ander als je ergens overheen rijd, ik denk dat dat ook rubbers zijn die hard zijn of een beetje uitgesleten. Het rijgedrag is verder prima. Windgeruis heb je wel maar dat hoor je natuurlijk sterker omdat de auto van zichzelf behoorlijk stil is. Dit is mijn tweede en hij heeft nu 173000 km gelopen. De vorige van 1992 kocht ik met 210000 km op de teller en bij 262000 km is hij naar Afrika gegaan want we hadden een ongeluk gehad. Veel auto voor relatief weinig geld, zo zie ik het.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Camry of stel zelf een nieuwe vraag.