Toyota : prijzen

Vraagje aan Toyota specialisten. De vraag zal heel raar klinken, maar het bekijken waard.
Reeds meerdere malen dienden wij een prijsaanvraag in voor onderdelen bij verschillende dealers. De reden om dit bij 2 verschillende is bv. verlof van de ene of afwezigheid van de magazijnier. Meerdere malen hebben wij echter al vastgesteld dat er voor een identiek onderdeel twee verschillende prijzen opgegeven werden door 2 verschillende dealers. NOchtans uit dezelfde streek. Is hier een reden voor? Nochtans zijn allebei geen kleine dealers en ook geen rechtstreekse bijhuizen van Toyota-belgium. Maar de plaatselijke dealers sedert jaar en dag.
Deze week nog voorgehad voor een afdichting : kost bij ene 121 euro + btw, bij de andere 146 euro + btw.

Van Valeo weet ik bv. dat er verschillende tarieven bestaan. Bv. Valeo Nederland heeft andere tarieflijst dan Valeo Frankrijk.
Maar bij een automerk?

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jhl (0) PRO, 7 jaar geleden

Geen reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Overig of stel zelf een nieuwe vraag.