Toyota COROLLA VERSO: probleem met automaat

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 1ZZ-FE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 95

Ik heb volgende probleem. De semi-automaat schakelt stroef als motor koud is. Tijdens overschakelen van versnellingen lijkt koppeling te slippen. Als motor warm is en ik moet stoppen bij verkeerslicht en hou rem ingetrapt, gaat toerental schommelen en op moment dat ik rem loslaat en gas geef zakt het toerental zelfs onder de 500 toeren. Ook tijdens het rijden en automaat wil doorschakelen begint auto soms te trillen, net of motor te weinig kracht/vaart heeft om door te schakelen. Tijdens achteruitrijden, bijvoorbeeld parkeren laat ik auto op toerental achteruitrijden, maar dit gaat met schokken. Wat kan dit probleem veroorzaken??? koppeling defect? olie aan vervanging toe?

Harrie Hendriks

Geplaatst door Harrie Hendriks (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.